Abdominals Hipopressius

 

La gimnàstica abdominal hipopressiva o exercicis hipopressius tenen molts efectes beneficiosos en l’organisme i un d’ells és l’augment de la força i el to muscular.


El mètode té beneficis significatius per a la salut, permet als atletes millorar el rendiment, evitar que les articulacions pateixin tant així com els músculs i prevenir les lesions viscerals, millorar problemes d’esquena, la incontinència urinària i augmentar la capacitat de respiració.


És molt beneficiós per a les dones abans i després del part, mentre que per als homes pot ajudar a prevenir problemes de pròstata a causa de l’augment de la vascularització del sòl pèlvic.


Encara que per moltes persones, el principal atractiu del mètode Hipopressius es relaciona amb l’estètica i la reducció de la cintura, en té molts d’altres.


Altres beneficis inclouen una millor postura, augment del metabolisme, la funció sexual en les dones i la millora en els homes en la prevenció de l’incontinència urinària, tots els tipus d’hèrnies i el maneig adequat de les pressions abdominals.