Retrat de Ester Xapellí Belbel

Ester Xapellí Belbel

“Continuo aprenent cada dia per poder oferir les darreres novetats en teràpies de salut i benestar.”

El meu objectiu és millorar la salut de les persones

D’ençà que vaig iniciar-me en el món de les teràpies i tractaments musculars, no he deixat mai de formar-me, per tal d’aconseguir la màxima especialització en la cura del sistema muscular, convertint-lo en l’eix central de la meva professió. 

El centre ha anat creixent a poc a poc i hem incorporat a grans professionals magníficament formats en les seves matèries, persones que donen  forma a tot un equip que  viu i sent la seva feina amb passió i absoluta professionalitat, un fet que ens permet abastar i tractar de manera integral tot el que està relacionat amb la salut i el benestar dels nostres pacients.

Em sento molt agraïda pel fet de poder treballar en el que m’apassiona i m’il·lusiona per igual. Cuidar de les persones és quelcom innat en mi, és una vocació, per això puc dir sense que em tremoli la veu, que la meva feina és un reflex de la meva forma de veure la vida i alhora la sento com un camí que condueix cap a l’èxit, que no és altre que el de la realització personal.

Al llarg de la meva trajectòria, he pogut veure com aplicant els tractaments apropiats es pot millorar la vida de les persones de forma considerable i aquesta evidència s’ha convertit en la meva  prioritat.

Equip


Sandra Casasayas

Quiromassatgista

Em defineixo com una persona amb ganes de treballar i amb les meves mans ajudar a millorar el benestar dels altres posant molt de “carinyo” i cuidant al client com a l’Ester li agrada. Estic molt contenta de formar part de l’equip del seu equip i orgullosa i agraïda de la seva confiança 💓.

Silvia Royo

Quiromassatgista

Entiendo la salud como el equilibrio entre cuerpo y mente. Busco el bienestar de las personas. Me siento orgullosa y agradecida por formar parte de un equipo competente y responsable, con un enorme sentido del compromiso, en un ambiente acogedor y relajante. Gracias Ester por la confianza.

Mercè Grau

Assessora nutricional

Vols eliminar la paraula dieta de la teva vida? T’ajudo a canviar aquest concepte a partir de la guia d’hàbits saludables. Una guia adaptada als teus objectius, horaris, gustos, intoleràncies… No es tracta de menjar menys, es tracta de menjar millor!