Promocions

3159news[1]

PROMOCIÓ HIVERN

MASSATGE LOMI LOMI – CANDLE MASSAGE Bruno Vassari

Mira el    VIDEO BRUNO VASSARI

Aquest tractament és el més relaxant i espiritual i inclou dos productes molt innovadors:

  • Massatge Candle, espelma de massatge.
  • Natural Cocktail Scrub, un exfoliant a base de extractes naturals.

Gràcies al seu baix punt de fusió i a les ceres vegetals, permet que es converteixi en un càlid oli d’agradable textura per al massatge. Aquest lleuger augment de la temperatura proporciona una sensació de relaxació i benestar, mentre els olis essencials que contenen actuen hidratant i nodrint la pell.

2013021819571090750

PROMOCIÓ JULIOL

EMBENAT NEUROMUSCULAR (KINESIOTAPING)

Les cintes d’embenat neuromuscular tenen:

  • Una forma diagonal a la zona adhesiva, amb una estructura similar a una esponja.
  • Tenen elasticitat en diagonal a la seva col·locació, són transpirables i no produeixen al·lèrgies.

La seva particularitat és que realitzen un micro-massatge sobre la zona carregada o inflamada, reduint la tensió i produint benestar en crear un efecte analgèsic a causa de la disminució de la pressió i la millora de la circulació.

Demana hora aquest més de juliol per un massatge d’esquena o un de cames,  i et regalem el tipus de embenat neuromuscular que més et convingui.

margaritas

PROMOCIÓ JUNY

Drenatge Limfàtic de cames

Amb el pack de 5 massatges, n’obtindràs un de regal
El sistema limfàtic es considera part del sistema circulatori i és un dels components principals del sistema immunitari del cos. Està format per una xarxa d’òrgans, ganglis, conductes i vasos pels quals circula la limfa, un líquid transparent i blanquinós que transporta alguns nutrients, especialment greixos, i distribueix els glòbuls blancs per l’organisme. Aquest líquid va des dels teixits fins al torrent sanguini.

Els beneficis del drenatge limfàtic
El drenatge limfàtic és un tipus de massatge molt suau que es fa amb moviments rítmics i que actua directament sobre el sistema limfàtic. Afavoreix l’eliminació de líquids al mateix temps que ajuda a mantenir el sistema immunitari. A més, activa la circulació i millora l’aspecte de la pell. Entre els beneficis del drenatge limfàtic trobem que ajuda a reduir els símptomes de cames inflades, millora els trastorns circulatoris i la retenció de líquids, actua eficaçment sobre la cel·lulitis i afavoreix la relaxació.

Aprofita aquesta promoció i escull l’oli que més s’adeqüi a les teves necessitats!

Olis essencials per potenciar els efectes dels massatges
La utilització d’olis essencials en l’acompanyament de les tècniques manuals és excel·lent, perquè el massatge afavoreix una bona absorció dels principis actius que contenen aquests olis, que, al mateix temps, ajuden a prevenir la congestió i acumulació de toxines, acceleren l’eliminació de residus tòxics i milloren el drenatge limfàtic i l’estat general de l’organisme.

Entre els olis essencials principals que afavoreixen l’activació de la circulació trobem:

  • Oli essencial de xiprer (Cupresussempervirens), descongestionant venós i limfàtic, antiinfecciós, enfortidor del teixit conjuntiu i dels vasos sanguinis, ideal per alleujar les cames i peus cansats.
  • Oli essencial de romaní (Rosmarinusofficinalis –1,8-cineol), tònic i estimulant de la circulació, ideal per millorar els símptomes de cames cansades i també els dolors musculars i articulars.
  • Oli essencial de gerani (Pelargoniumgraveolens), equilibrador, tonificant, antiinflamatori i diürètic, que afavoreix la cura de la pell.
  • Oli essencial de menta (Mentha piperita), activador de la circulació, desintoxicant i netejador de l’organisme.
  • Oli essencial de Jara (Cistusladaniferus), estimulant de la circulació sanguínia, que millora les rampes musculars i equilibra l’organisme.

Prepara’t per lluir unes cames boniques ara que bé l’estiu, aprofita aquesta promoció.