FISIOTERÀPIA I TERÀPIES MANUALS

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) defineix en 1958 a la Fisioteràpia com: “L’art i la ciència del tractament per mitjà de l’exercici terapèutic, calor, fred, llum, aigua, massatge i electricitat.

SESSIONS DE FISIOTERÀPIA I PUNCIÓ SECA

Massatge Relaxant

 El diccionari ens diu que un massatge és un tractament que consisteix a pressionar, fer fregues o donar cops suaus a algunes parts del cos amb les mans o amb algun instrument, però és molt més que això…
És una manera de desconnectar, de recarregar piles, d’alliberar tensions, de comunicar-se amb la persona sense la necessitat de les paraules i de crear un canal entre el professional i el pacient on l’energia flueix de forma natural.

Beneficis:

 • Relaxació muscular.
 • Allibera tensions.
 • Millora la circulació.
 • Alleuja l’estrés i l’esgotament mental 
 • Ajuda a eliminar toxines.

Massatge de Cames

És un massatge ideal per a persones amb problemes de circulació, retenció de líquids i amb sensació de cames cansades. 

A través d’un seguit de tècniques i moviments que activen el reg sanguini i el sistema limfàtic, aconseguim alleujar les cames, relaxar-les i aportar una sensació de frescor.


Beneficis:

 • Gran sensació de descans.
 • Millora la circulació sanguínia.
 • Afavoreix l’eliminació de líquids.
 • Elimina greixos i toxines.
 • Redueix el dolor.

Drenatge limfàtic manual (DLM)

El drenatge limfàtic és una gran alternativa per a prevenir, alleujar la retenció de líquids i l’acumulació de limfa, en casos com la cel·lulitis el Lipedema en els seus diferents graus, el Limfedema entre d’altres.

El drenatge limfàtic Manual és una gran manera d’eliminar toxines acumulades en el nostre cos, ja que ens ajuda a desfer-nos del líquid de més col·laborant també en la neteja del nostre cos.

Fem DLM, abans i després de qualsevol intervenció quirúrgica, mastectomia o limfadenectomia o bé posterior a una intervenció estètica, abdominoplàstia, liposucció… entre altres.

*El Lipedema en una malaltia crònica, reconeguda per la OMS l’any 2018, que es presenta en dones a la pubertat o en èpoques de canvis hormonals.

*El Limfedema és un edema causat per una acumulació de líquids en els teixits considerada com anormal i provocada per un mal funcionament del sistema limfàtic.

Demana assesorament.

Massatge Descontracturant

És un tipus de massatge molt eficaç a l’hora de relaxar la musculatura i de dissoldre les contractures que es produeixen en el sistema muscular provocades per l’estrès, les males postures, la manca de descans o una vida en excés sedentària. 

Un massatge descontracturant, a més a més d’alleugerir el dolor o de dissoldre una contractura concreta, repercuteix positivament en la salut de les persones, aconseguint: 

 1. Activa el reg sanguini i el sistema limfàtic
 2. Relaxa i millora la qualitat de la son, afavorint el descans.
 3. Alleugereix migranyes i mals de cap fruit de les tensions cervicals.
 4. Millora el trànsit intestinal

Massatge Esportiu

Mitjançant l’aplicació de tècniques manuals es preparen els teixits del cos de l’esportista per a la realització d’una activitat esportiva concreta o bé per a la seva recuperació després de l’execució d’un esforç físic intens.

MASSATGE DE PRE I POST COMPETICIÓ

Massatge Facial

Es tracta d’un massatge basat en moviments suaus i profunds, alhora que genera una sensació de relaxació i confort increïble. 

Mitjançant l’estimulació sanguínia i de l’oxigenació dels teixits cutanis podem millorar la tonificació muscular facial.


Beneficis:

 • Millora la tonificació muscular del rostre.
 • Ajuda a relaxar el cos i la ment.
 • Activa la circulació sanguínia i l’oxigenació dels teixits cutanis.
 • Millora la textura de la pell i l’il·lumina.
 • Millora la circulació limfàtica.

Massatge Facial ATM (Bruxisme)

El bruxisme és un problema psico-neuromuscular, en què premem o grinyolem les dents .

Es tracta d’un procés que es realitza de forma  inconscient i que és destructiu per a l’estructura de les dents. Aquesta, és una malaltia complexa que té l’origen en una zona del cervell que s’anomena substància nigroestriatal i nuclis putaminals, que provoca una hiperactivitat dels músculs mastegadors. 

El bruxisme és fruit de la disfunció de l’articulació temporomandibular (és a dir, trastorns dels músculs) que  connecten la mandíbula inferior amb el crani. Aquesta disfunció afecta els músculs generant tensió, inflamació i fins i tot dolor.

Amb aquest massatge reduïm aquest dolor tensió I inflamació.

Reflexologia Podal

A través de la reflexologia es poden arribar a tractar els òrgans, muscles i altres parts del cos.

Amb l’aplicació de pressió, estiraments i manipulació dels peus aconseguim un efecte concret en la zona corresponent del cos tractant diferents malalties i restablint el seu equilibri. 

Ventoses

Es tracta d’un mètode de curació que consisteix en l’adherència de les ventoses a la pell en punts concrets del cos creant un buit entre la pell i la ventosa.

La finalitat d’aquesta tècnica és, entre d’altres, eliminar toxines de la sang i del sistema limfàtic i tractar diverses afeccions de l’organisme.


Alguns efectes beneficiosos de les ventoses

 • Augment irrigació sanguínia.
 • Disminució del dolor.
 • Augment metabolisme cel·lular.
 • Augment d’oxigen i nutrients a la zona.
 • Hiperèmia local.
 • Alliberació miofascial.
 • Activació sistema immunitari.
 • Depuratiu.
 • Tractament de contractures i rigidesa muscular.
 • Antiinflamatori i antiàlgic.
 • Redueix els símptomes d’al·lèrgia, fatiga i fibromiàlgia.

Embenat Funcional

Es tracta d’una tècnica d’immobilització parcial que s’utilitza en les lesions dels tendons, de la musculatura i dels lligaments a través de la qual, es pot sostenir  l’articulació, i que es pugui moure de forma relativa. 

Evitant la immobilització completa, s’evita la pèrdua de massa muscular, la pèrdua de densitat òssia o els problemes circulatoris com les trombosis…

Aquests tipus d’embenat s’usen per tractar lesions articulars d’espatlla, colze, dits, turmells, esquena…

Kinesiotape

La Kinesiotape és una eina que s’utilitza molt en la kinesiologia, una branca de la medecina xinesa que entre altres aspectes, estudia el moviment dels éssers humans. 

Es presenta com una alternativa de gran utilitat en el món de l’esport, i també és molt eficaç en les persones que pateixen de dolors musculars i articulars. 

Amb la Kinesiotape les lesions milloren més ràpidament.


Els beneficis del Kinesiotape 

 • Corregir l’alineació dels muscles dèbils.
 • Facilitar el moviment muscular.
 • Eliminar les inflamacions musculars.
 • Estimulació dels mecanoreceptors a través dels quals millora significativament la propiocepció i es produeix una gran millora a escala articular i muscular.

FISIOTERÀPIA

Les sessions de fisioteràpia són cites amb un fisioterapeuta en les quals es proporciona una combinació d’exercicis i teràpies manuals per a tractar lesions, malalties o trastorns musculoesquelètics.

‘objectiu principal de les sessions de fisioteràpia és ajudar els pacients a recuperar la mobilitat i la funció física normal després d’una lesió o una malaltia. La fisioteràpia també pot incloure educació sobre la prevenció de futures lesions, canvis en l’estil de vida i adaptacions personalitzades per a millorar


PUNCIÓ SECA

Tècnica de fisioteràpia en la qual s’utilitza una agulla estèril per a tractar punts gallet o nòduls musculars dolorosos. L’objectiu de la punció seca és reduir el dolor i millorar la funció muscular. Durant la tècnica, s’insereix una agulla fina i estèril en un punt específic del múscul, la qual cosa provoca una resposta de contracció i relaxació muscular per a alliberar la tensió i el dolor. La punció seca és una tècnica efectiva per a tractar maldecaps, dolors de coll i esquena, tendinitis, lesions esportives i altres trastorns musculoesquelètics.

Cistella de la compra