La crioteràpia és l’última revolució en el món de la recuperaciò muscular, la bellesa la salut i benestar.

Mitjançant el tractament amb fred els resultats són visibles i notoris des de la primera aplicació.


Com funciona?

Es tracta d’una teràpia no invasiva que consisteix a aplicar un fred intens a les capes superficials de la pell per un curt període de temps ⏰3 min, potenciant la resposta del nostre cos a tres nivells: circulatori, muscular i neuroendocrí.

Amb la crioteràpia aconseguim al mateix temps els següents efectes: alleujar el dolor (fins i tot el crònic), desinflamar, reforçar el nostre sistema immunològic, millorar el sistema musculo esquelètic, millorar la funcionalitat de les articulacions, regular l’activitat de sistema nerviós central i una increïble sensació de benestar mentre cremem kcal.

Crioteràpia esportiva 🏊‍♀️🚴‍♀️🤾‍♀️🏄🏽‍♂️🏌️‍♂️⛷🥎🏇🏃🏼‍♀️

S’aplica per a la recuperació muscular.

Alguns dels seus beneficis que ofereix són l’augment del rendiment ( la potència, la velocitat i una major resistència al cansament), la recuperació ràpida després de l’esforç i un òptim equilibri mental.

Crioteràpia en la salut 🏥🤩🧊🍏

La crioteràpia en la salut té efectes clarament analgèsics i antiinflamatoris, que poden resumir-se en els següents: alleujament de dolor, inhibició de la inflamació, millora de l’activitat musculoesquelètica, millora funcional de les articulacions i regulació de l’activitat del sistema nerviós central (sensació de benestar).🧘‍♀️

S’utilitza aquesta teràpia en el tractament de:
* Artrosi
* Dolor crònic
* Espondilitis anquilosant
* Esclerosi múltiple
* Tendinopaties
* Fibromiàlgia
* Artritis reumatoide
* Trastorns inmunes
* Psoriasi
* Dermatitis atòpica
* Insomni
* Estrès, ansietat i depressió
* Síndrome de la columna vertebral

Crioteràpia estètica🤩
Tractament que ajuda a recuperar la fermesa de la pell, elimina la cel·lulitis, prevé l’aparició de varius o ajuda a reduir-les. La Crioteràpia també és un aliat per als tractament d’aprimament, que permet la crema en 3 minuts de fins a 800 kcal.