WINBACK (Diatèrmia – Tercateràpia)

WINBACK- DIATERMIA – TERCATERÀPIA- DOLOR-

Al nostre centre utilitzem la tercateràpia WINBACK per a tractar moltes de lesions que presenten els pacients que acudeixen a nosaltres. 

La Diatermia és un mètode d’electroteràpia d’alta freqüència, és coneguda com una mena de teràpia en la qual es produeix calor a nivell profund i ens ajuda a accelerar la recuperació de lesions. És un tipus de tractament amb el qual es combina la teràpia manual i el moviment, a través d’una tecnologia innovadora que estimula i activa els mecanismes naturals de regeneració del teixit. Gràcies a aquesta mena de tractament aconseguim millorar el dolor i la mobilitat, ens ajuda a baixar inflamacions agudes, post-quirúrgiques o tractar un dolor crònic, i d’aquesta manera s’accelera la tornada a les activitats de la vida diària, fins i tot permet tornar a la pràctica esportiva al més aviat possible. Segons la patologia que es presenta, la seva gravetat i el temps d’evolució, dissenyem un tractament adaptat a cada persona.

DIATERMIA QUÈ ÉS?
La diatermia consisteix en un tractament no invasiu on s’aconsegueix elevar la temperatura dels òrgans o teixits del cos a través de corrents CET I RET elèctrics de radiofreqüència. El mecanisme d’actuació es produeix a través de dos tipus de fenòmens biofísics: fenòmens elèctrics (aplicat en fases i lesions agudes) i fenòmens tèrmics (aplicat en fases i lesions subagudes i agudes).

S’ha demostrat en diferents estudis, que a través de la diatermia es pot estimular la proliferació de les cèl·lules mare, inhibir dipòsits de greix del cos i estimular a les cèl·lules relacionades amb la formació de cartílag (els condròcits). Per això, a través d’aquesta tecnologia podem arribar a:

 • Regenerar el teixit
 • Controlar l’acumulació de greix
 • Millorar la cel·lulitis
 • Reabsorbir edemes i vessaments o reduir-los
 • Prevenir erosions d’origen intern
 • Realitzar tractaments prequirúrgics (com seria la prevenció de l’hematoma abans de la cirurgia) i postquirúrgics (per a controlar la inflamació després de la intervenció)
 • Ajudar a la cicatrització de les ferides
 • Tractament de fístules
  Els efectes fisiològics que produeixen les diferents reaccions en el teixit depenen de la temperatura que apliquem. Es pot aconseguir efectes de:
 • Bioestimulaciò: no hi ha increment de la temperatura en el teixit, s’utilitza en fases agudes o processos inflamatoris i s’incrementa el drenatge de la zona tractada.
 • Vascularització: existeix un lleu augment de la temperatura
Cistella de la compra